TIPS OM UW WONING SNELLER TE VERKOPEN

Ga er nooit vanuit dat uw pand onmiddellijk verkocht zal zijn. Als u een goede prijs wil bekomen, hebt u een redelijke termijn nodig om een gepaste koper te vinden.

Verwijder alle overbodige zaken om een aangenaam en uitnodigend gevoel te creëren.

Net zoals in de liefde : eerste indruk telt.

Probeer tijdens de verkooptermijn rekening te houden met kleine details zoals het opruimen van rondslingerende kinderspeelgoed, etc… steeds de bedden op te maken en na de maaltijd de tafel te ontruimen.

U heeft maar 1 koper nodig.

Sfeerelementen zoals een parasol boven het tuinset, eventuele bloembakken op de vensterbank, nieuwe badhanddoeken in de badkamer, een luchtverfrisser in de toiletten, een bloemetje op tafel, zachte achtergrondmuziek, gedempte verlichting, het aansteken van de open haard en een aangename temperatuur kunnen er toe bijdragen dat de mogelijke koper zich meteen aangetrokken voelt tot uw woning.

Indien u in het bezit bent van huisdieren vergeet dan niet uw oogappel bij u te houden. Sommige mensen zijn allergisch of zelfs bevreesd om hun te concentreren op de bezichtiging.

Veel succes !

VASTGOEDEXPERT HUBERT BERTELS STAAT VOOR U KLAAR OM OP ZOEK TE GAAN NAAR HET IDEALE EIGENDOM

Neem contact op voor meer informatie en snelle hulp!

Volg ons ook op

KANTOOR BERLAAR

NU OOK BIJ U IN DE BUURT: IMMO-EXTRA

Immo-EXTRA is een professioneel en erkend Vastgoedkantoor dat steeds samenwerkt met de notaris van Uw keuze! Advies, verkoop of aankoop; Centraal staat de persoonlijke & stuwende kracht voor U op de eerste plaats. Hubert Bertels, die de dagelijkse leiding verzorgt als zaakvoerder, in samenwerking met IMMO-adviseurs en perfect opgeleide ervaren medewerkers, brengt immo-EXTRA een ideale mix die voor U alles te bieden heeft.
Steeds tot Uw dienst in alle vertrouwen.

Verzekerd bij : N.V. AXA Belgium
Verzekering: BA en Borgstelling via NV Axa Belgium
Polis nr: 730.390.160

© Copyright 2022 IMMO EXTRA. All Rights Reserved

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.