Diensten

geen verkoop = geen kosten

GEEN VERKOOP = GEEN KOSTEN

M.a.w. er wordt uiteraard tot het uiterste gegaan.

bijstand

BIJSTAND

Op alle vlak waaronder we steeds samenwerken met de NOTARIS van Uw keuze in zowel juridisch, administratief en technisch vlak ; art.99, bodemattest, stedenbouw, voorkooprechten, Vlaamse Wooncode, etc...

vakkennis en ervaring

VAKKENNIS & ERVARING

Door geregelde bijscholing en bijna 20 jaar ervaring in het vak.

vastgoed publiciteit

PUBLICITEIT

Zeer gericht, doelmatig en trefzeker met overal adverteren op alle Portaalsites !!

immo klantenbestand

KLANTENBESTAND

Terug kunnen vallen op een uitgebreid klantenbestand dat door ons uitgezocht, geselecteerd en aangeschreven wordt. (want op elk potje past een dekseltje!)

gratis schatting

SCHATTING VOLLEDIG VRIJBLIJVEND

Uiteraard nauwkeurig met professioneel advies en natuurlijk vrijblijvend zonder enige verplichting.

Immo Extra altijd bereikbaar

BEREIKBAARHEID

De dag van vandaag is het van uiterst belang om om steeds bereikbaar te zijn. (het moest maar eens het juiste dekseltje op het potje zijn !). Vergeet niet: een verkoop begint altijd aan de telefoon. Wij zijn elke werkdag van 09.00 u. tot 21.00 u. (en meestal later ook) bereikbaar op onze gemakkellijke GSM nummers. Zaterdag staan wij tot Uw dienst van 09.00 u. tot 17.00 u.(en later ook op afspraak).

begeleide bezichtigingen

BEZICHTIGINGEN

Altijd in overleg met U, steeds met onze begeleiding en verkoopstechniek (ook om ongewenst bezoek te vermijden op onverwachte tijdstippen).

vastgoed publibord

AFFICHE/BORD

Zeer doeltreffend en visueel belangrijk is de aanduiding aan de woning, uiteraard ZONDER verplichting.

klantenbinding

KLANTENBINDING

Twijfel niet, neem even de tijd om deze web site door te nemen, U vindt er heel wat nuttige tips. Uiteraard hopen wij met U te kunnen samenwerken, hoor het van vrienden, collega’s, buren,... of overtuig u gewoon zelf.

Uw Voordelen

  • onze kennis, ervaring en souplesse om te onderhandelen op een directe en vakkundige manier.
  • via permanente bijscholing het begrip Onroerende Goed en vooral de materie Vastgoed begrijpen, gebruiken en toepassen dit met een heldere manier van werken en blijvend succes.
  • ook onze bereikheid door een goede naam (mondjesreklame=beste reklame), het juist behandelen en er werk van maken aangaande mogelijke of reeds kennende kopers via ons bestand.
  • niet vergeten dat wij zes dagen werken en bijna meer dan 12 uur per dag bereikheid hebben via het gebruik van de gemakkellijke GSM-nummers, e-mail; eigenlijk 7/7 dagen. "EEN VERKOOP START AAN DE TELEFOON !"
  • ook onze kleuren zijn bewust gekozen, reeds van ver vallen onze panelen op (indien u met een te koop-paneel wenst te werken, eventueel)
  • en de juiste keuze van een enorme en DIRECTE reklame.
  • van verkoop tot de ondertekening der notariële Akte staan wij voor alles in !
  • indien u wil samenwerken doen wij dit op de laatste recente en wettelijke manier ; een “opdracht tot het mogen verkopen” van uw woning en deze uiteraard iin samenspraak met u uitgewerkt. (dit wordt wel eens veel vergeten, maar de eigenaar is en blijft baas!!!)